Acreditare pentru certificări conform ISO 39001

Acreditare pentru certificări conform ISO 39001

Ne bucurăm să anunțăm că în urma unei evaluări din partea Organismului Național de Acreditare din Grecia (ESYD) am obținut acreditarea pentru furnizarea de servicii de certificare pentru sisteme de management al siguranței traficului rutier, conform standardului ISO 39001:2012.

ISO 39001 este o colecție de bune practici pentru managementul siguranței rutiere, aplicabile la nivelul oricărei organizații. Acest standard este menit a ajuta organizațiile ce interacționează cu infrastructura rutieră în eforturile de a reduce accidentele de trafic.

Standardul poate fi implementat si certificat în organizații ce furnizează servicii de transport rutier, dar nu numai. ISO 39001 este deopotrivă aplicabil pentru companii ce proiectează, construiesc sau întrețin infrastructura rutieră, pentru organizații ce administrează infrastructura rutieră, pentru servicii de urgență ce utilizează infrastructura rutieră, pentru companii ce dețin flote auto sau pentru organizații ce datorită activității lor sunt generatoare de volume semnificative de trafic (ex. supermarketuri, spitale, etc)

Mai multe informații despre ISO 39001 puteți găsi pe siteul ISO, aici.