DESPRE NOI

CINE SUNTEM

CE SERVICII OFERIM

RIGCERT este un organism de certificare înființat în Salonic, Grecia și activ pe mai multe piețe europene din anul 2012.

Furnizăm servicii de audit, certificare și instruire în diverse discipline precum managementul calității, managementul de mediu, securitatea informației, sănătatea și securitatea ocupațională, managementul siguranței traficului rutier sau managementul continuității, printre altele.

Serviciile noastre sunt menite a ajuta organizațiille să-și demonstreze angajamentul de a respecta cerințe acceptate la nivel internațional într-un mediu economic aflat în continuă transformare.

Valoarea certificării este dată de nivelul de încredere pe care îl oferă publicului, astfel că este vital ca procesul de certificare să fie derulat în mod imparțial de personal competent. Politica noastră referitoare la imparțialitate este disponibilă:

aici
About Us

Acreditarea

noastră

Acreditarea aduce valoare unei certificări, oferă încredere și asigură recunoașterea certificatelor.

RIGCERT este acreditat de către Organismul Național de Acreditare din Grecia (ESYD) pentru certificarea sistemelor de management, în conformitate cu certificatul de acreditare disponibil aici. Detaliile acreditării noastre pot fi consultate pe websiteul ESYD.

ESYD este unul dintre membrii fondatori ai EA (European Accreditation), este membru al IAF (International Accreditation Forum) și semnatar al tuturor protocoalelor de recunoaștere relevante de tip MLA (Multilateral Agreements).

De ce să lucrezi cu noi

Acreditare

Certificări acreditate, recunoscute de către toate părțile interesate relevante

Competență

Este vital să lucrați cu profesioniști care înțeleg exact specificul activității dumneavoastră

Parteneriat

Pentru cerințe de certificare diverse veți avea un partener pe care să vă bazați